De eerste aflevering van talkshow Op1 met het presentatieduo Paul de Leeuw en Astrid Joosten is gisteravond goed bekeken. Maar liefst 1.3 miljoen mensen hadden hun televisie geprogrammeerd op de publieke omroep. Maar het waren niet De Leeuw en Joosten die de show stalen, het was de zieke Rob de Nijs die de harten van …De eerste aflevering van talkshow Op1 met het presentatieduo Paul de Leeuw en Astrid Joosten is gisteravond goed bekeken. Maar liefst 1.3 miljoen mensen hadden hun televisie geprogrammeerd op de publieke omroep. Maar het waren niet De Leeuw en Joosten die de show stalen, het was de zieke Rob de Nijs die de harten van …Read MoreEntertainment, Astrid Joosten, Danny Vera, Klaas Dijkhoff, Op1, Paskal Jakobsen, Paul de Leeuw, Rob de NijsDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *