Opmerkelijk: het nieuwe BIJ1-raadslid Jazie Veldhuyzen heeft voor zijn eerste daad als volksvertegenwoordiger gevraagd om mensen geld willen overmaken naar zijn eigen privé-bankrekening. De lokale politicus belooft plechtig dat geld te zullen verdelen onder vluchtelingenorganisaties. Sylvana Simons heeft de Amsterdamse raad verlaten om zich te kunnen focussen op haar campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen, en …Opmerkelijk: het nieuwe BIJ1-raadslid Jazie Veldhuyzen heeft voor zijn eerste daad als volksvertegenwoordiger gevraagd om mensen geld willen overmaken naar zijn eigen privé-bankrekening. De lokale politicus belooft plechtig dat geld te zullen verdelen onder vluchtelingenorganisaties. Sylvana Simons heeft de Amsterdamse raad verlaten om zich te kunnen focussen op haar campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen, en …Read MorePolitiek, BIJ1, donaties, Jazie VeldhuyzenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *