Henk Krol (ex-VVD, ex-50PLUS, ex-PvdT) zal het voorlopig zonder financiële backup moeten doen: hij is onlangs z’n financier kwijtgeraakt, die teleurgesteld is geraakt in het feit dat Henk Krol wel vriendelijk is, maar nergens verstand van heeft en totaal geen leiding kan nemen. Als gevolg moet Krol z’n partijbureau ergens anders vestigen. 2020 is wel …Henk Krol (ex-VVD, ex-50PLUS, ex-PvdT) zal het voorlopig zonder financiële backup moeten doen: hij is onlangs z’n financier kwijtgeraakt, die teleurgesteld is geraakt in het feit dat Henk Krol wel vriendelijk is, maar nergens verstand van heeft en totaal geen leiding kan nemen. Als gevolg moet Krol z’n partijbureau ergens anders vestigen. 2020 is wel …Read MorePolitiek, Henk Krol, Roel PraagmanDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *