Als je wilt weten hoe gestoord — hoe totaal gek — de linkse kartelpartijen geworden zijn de afgelopen paar jaar hoef je alleen dit artikel maar te lezen. Want D66 en ChristenUnie willen dat er op monumenten in Amsterdam spiegels geplaatst worden “zodat bezoekers ook met zichzelf worden geconfronteerd.” Wat? Ja, echt waar. AT5 legt …Als je wilt weten hoe gestoord — hoe totaal gek — de linkse kartelpartijen geworden zijn de afgelopen paar jaar hoef je alleen dit artikel maar te lezen. Want D66 en ChristenUnie willen dat er op monumenten in Amsterdam spiegels geplaatst worden “zodat bezoekers ook met zichzelf worden geconfronteerd.” Wat? Ja, echt waar. AT5 legt …Read MorePolitiek, Cultuur, Holocaust, MonumentenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *