Twee dagen na de verkiezingen is nog niet duidelijk wie gewonnen heeft, maar één ding weten we al wel: de ongelofelijk Joe Biden-landslide is er niet gekomen. Dat verbaast Jan Roos helemaal niets: “In het enorme middengebied van de VS zijn mensen over het algemeen Republikein,” zegt Jan, “die hebben niks met links-liberale kletspraat.” Bij …Twee dagen na de verkiezingen is nog niet duidelijk wie gewonnen heeft, maar één ding weten we al wel: de ongelofelijk Joe Biden-landslide is er niet gekomen. Dat verbaast Jan Roos helemaal niets: “In het enorme middengebied van de VS zijn mensen over het algemeen Republikein,” zegt Jan, “die hebben niks met links-liberale kletspraat.” Bij …Read MoreBuitenland, Amerikaanse presidentsverkiezingen 2020, Donald Trump, Jan Roos, Joe Biden, Verenigde StatenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *