Joe Biden komt steeds dichter bij de overwinning. Afgelopen nacht werd bekend dat hij de meeste stemmen heeft gekregen in Wisconsin én Michigan, twee staten die vier jaar geleden nog naar Donald Trump gingen. Alle ogen zijn nu gericht op Nevada, Pennsylvania, North Carolina en Georgia. Als Biden één van die staten wint is hij …Joe Biden komt steeds dichter bij de overwinning. Afgelopen nacht werd bekend dat hij de meeste stemmen heeft gekregen in Wisconsin én Michigan, twee staten die vier jaar geleden nog naar Donald Trump gingen. Alle ogen zijn nu gericht op Nevada, Pennsylvania, North Carolina en Georgia. Als Biden één van die staten wint is hij …Read MoreBuitenland, Amerika, Donald Trump, Fraude, Joe BidenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *