Het is heerlijk om te zien: Thierry Baudet is helemaal klaar met de bevooroordeeldheid en nep-neutraliteit van de NPO. Weg met de publieke omroep, weg met hun linkse voorkeuren, weg met hun steun voor het liegende en bedriegende partijkartel. De Forum voor Democratie-leider begon zijn verhaal over de NPO door te kijken hoe het werkt …Het is heerlijk om te zien: Thierry Baudet is helemaal klaar met de bevooroordeeldheid en nep-neutraliteit van de NPO. Weg met de publieke omroep, weg met hun linkse voorkeuren, weg met hun steun voor het liegende en bedriegende partijkartel. De Forum voor Democratie-leider begon zijn verhaal over de NPO door te kijken hoe het werkt …Read MorePolitiek, Forum voor Democratie, FVD, NPO, Thierry BaudetDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *