De Amerikaanse presidentsverkiezingen van gisteren zijn niet uitgelopen op een veelbesproken blue wave, waar de Democraten op hoopten. Bij de telling van de stemmen blijkt dat de peilingen de kansen van Joe Biden véél te rooskleurig hebben ingeschat – en dat Donald Trump nog altijd kans maakt om herkozen te worden. Het werd vannacht niet …De Amerikaanse presidentsverkiezingen van gisteren zijn niet uitgelopen op een veelbesproken blue wave, waar de Democraten op hoopten. Bij de telling van de stemmen blijkt dat de peilingen de kansen van Joe Biden véél te rooskleurig hebben ingeschat – en dat Donald Trump nog altijd kans maakt om herkozen te worden. Het werd vannacht niet …Read MorePolitiek, Amerikaanse presidentsverkiezingen 2020, Donald Trump, Joe Biden, Verenigde StatenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *