De, min of meer, gezagsloze minister Grapperhaus heeft een goedmakertje in huis voor de politiedienst. Voor al het harde werk dat zij dit jaar hebben moeten doen is niet voor niks geweest. Ze krijgen een schamele bonus van 300 euro. Nou dat is wel een flinke compensatie voor al die agenten die zijn onder gespuugd …De, min of meer, gezagsloze minister Grapperhaus heeft een goedmakertje in huis voor de politiedienst. Voor al het harde werk dat zij dit jaar hebben moeten doen is niet voor niks geweest. Ze krijgen een schamele bonus van 300 euro. Nou dat is wel een flinke compensatie voor al die agenten die zijn onder gespuugd …Read MoreBinnenland, Bonus, Grapperhaus, handhaving, PolitiedienstDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *