Het campagneteam van Trump heeft zojuist bekend gemaakt dat ze een hertelling willen in de Amerikaanse staat Wisconsin. Ze menen dat er teveel onregelmatigheden plaats hebben gevonden bij het tellen van de stemmen dat ze nu via de rechter een hertelling willen eisen.  Trump campaign manager Bill Stepien: “There have been reports of irregularities in …Het campagneteam van Trump heeft zojuist bekend gemaakt dat ze een hertelling willen in de Amerikaanse staat Wisconsin. Ze menen dat er teveel onregelmatigheden plaats hebben gevonden bij het tellen van de stemmen dat ze nu via de rechter een hertelling willen eisen.  Trump campaign manager Bill Stepien: “There have been reports of irregularities in …Read MorePolitiek, Amerikaanse presidentsverkiezingen 2020, Donald Trump, WisconsinDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *