Uit een enquête van onderzoeksbureau Kantar blijkt dat 91% van de ondervraagden vindt dat er nauwelijks ruimte is voor meer inwoners. 65% van Nederlanders wil inperking van immigratie. Opvallend is dat 48% van de niet-westerse Nederlanders die opvatting deelt. Leg deze vraag nu eens in een bindend referendum voor aan Nederland, zodat we eindelijk eens …Uit een enquête van onderzoeksbureau Kantar blijkt dat 91% van de ondervraagden vindt dat er nauwelijks ruimte is voor meer inwoners. 65% van Nederlanders wil inperking van immigratie. Opvallend is dat 48% van de niet-westerse Nederlanders die opvatting deelt. Leg deze vraag nu eens in een bindend referendum voor aan Nederland, zodat we eindelijk eens …Read MorePolitiek, Code Oranje, Referenda, Tanya HoogwerfDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *