Nieuwskanalen houden enorm veel slag om de arm bij het uitroepen van een winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Maar intussen wordt één ding wel kristalhelder: er moet zo ongeveer nog een wonder gebeuren wil Joe Biden nog Donald Trump inhalen in voldoende staten om alsnog president van de VS te worden. Wie momenteel naar CNN, …Nieuwskanalen houden enorm veel slag om de arm bij het uitroepen van een winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Maar intussen wordt één ding wel kristalhelder: er moet zo ongeveer nog een wonder gebeuren wil Joe Biden nog Donald Trump inhalen in voldoende staten om alsnog president van de VS te worden. Wie momenteel naar CNN, …Read MoreBuitenland, Amerikaanse presidentsverkiezingen 2020, Donald Trump, Michigan, Pennsylvania, Verenigde Staten, WisconsinDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *