Vandaag gaat het kabinet beslissen of ze in enkele stappen tot aan het eind van de winter naar een complete lockdown gaan of dat er een andere scenario is. Eentje van perspectief of hoop. Daarom mijn blog met de titel ‘Geachte Premier, stop met straffen en leer van onze geschiedenis‘ Er is ook een ander …Vandaag gaat het kabinet beslissen of ze in enkele stappen tot aan het eind van de winter naar een complete lockdown gaan of dat er een andere scenario is. Eentje van perspectief of hoop. Daarom mijn blog met de titel ‘Geachte Premier, stop met straffen en leer van onze geschiedenis‘ Er is ook een ander …Read MoreBinnenland, Coronavirus, Maurice de Hond, WatersnoodrampDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *