Minister Grapperhaus schrijft in zijn antwoord op Kamervragen van D66 dat er vermoedelijk een of meerdere ‘Nederlandse’ Syriëgangers zijn ontsnapt uit Noord-Syrische opvangkampen, en dan met name Al-Hol. Dit was te voorspellen dat zoiets zou gaan gebeuren en nu lopen we nóg meer risico dat er weer geradicaliseerde lui ons land binnenkomen. Al-Hol staat bekend …Minister Grapperhaus schrijft in zijn antwoord op Kamervragen van D66 dat er vermoedelijk een of meerdere ‘Nederlandse’ Syriëgangers zijn ontsnapt uit Noord-Syrische opvangkampen, en dan met name Al-Hol. Dit was te voorspellen dat zoiets zou gaan gebeuren en nu lopen we nóg meer risico dat er weer geradicaliseerde lui ons land binnenkomen. Al-Hol staat bekend …Read MorePolitiek, al-Hol, Ferd Grapperhaus, Islamitische Staat, Jihadisten, Syrië, Syriëgangers, TerrorismeDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *