Net voordat het kabinet vanavond zal aankondigen dat dierenparken voorlopig gesloten moeten worden ging het vandaag helemaal mis in Dierenpark Amersfoort. Vier chimpansees wisten uit hun gevang te ontsnappen en omdat het ´mogelijk´ gevaar voor de bezoekers kon opleveren werden er twee direct afgeknald. Niet met een verdovingsschot, maar met een dodelijke kogel. Door een …Net voordat het kabinet vanavond zal aankondigen dat dierenparken voorlopig gesloten moeten worden ging het vandaag helemaal mis in Dierenpark Amersfoort. Vier chimpansees wisten uit hun gevang te ontsnappen en omdat het ´mogelijk´ gevaar voor de bezoekers kon opleveren werden er twee direct afgeknald. Niet met een verdovingsschot, maar met een dodelijke kogel. Door een …Read MoreBinnenland, chimpansees, Dierenpark Amersfoort, Dion Graus, Floris van den Berg, Janneke Vink, PVVDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *