Het is de afgelopen dagen weer goed raak met aanslagen en geweldsincidenten in Europa. Maar nu lijkt het terreur, dat zich voornamelijk afspeelde in Frankrijk, zich te hebben verplaatst naar Oostenrijk. In Wenen zijn maandagavond meerdere gewonden gevallen na een aanval op een synagoge. Vooralsnog is er weinig bekend over het ‘voorval’ in Wenen, maar …Het is de afgelopen dagen weer goed raak met aanslagen en geweldsincidenten in Europa. Maar nu lijkt het terreur, dat zich voornamelijk afspeelde in Frankrijk, zich te hebben verplaatst naar Oostenrijk. In Wenen zijn maandagavond meerdere gewonden gevallen na een aanval op een synagoge. Vooralsnog is er weinig bekend over het ‘voorval’ in Wenen, maar …Read MoreTerrorisme, Oostenrijk, Synagoge, WenenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *