Hé jongens, kijk, daar is ook D66 weer met hun eigen volstrekt “originele” invalshoek bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Zij willen dat er straks 270 kiesmannen stemmen voor een machtigere EU die alles bepaalt. Met de Amerikaanse presidentsverkiezingen dan eindelijk in het verschiet gaan de media totaal door het lint. Ieder klein wissewasje wordt internationaal nieuws: …Hé jongens, kijk, daar is ook D66 weer met hun eigen volstrekt “originele” invalshoek bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Zij willen dat er straks 270 kiesmannen stemmen voor een machtigere EU die alles bepaalt. Met de Amerikaanse presidentsverkiezingen dan eindelijk in het verschiet gaan de media totaal door het lint. Ieder klein wissewasje wordt internationaal nieuws: …Read MoreEuropese Unie, Amerikaanse presidentsverkiezingen 2020, D66, Donald Trump, Joe Biden, Sophie in ‘t VeldDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *