In Groot-Brittannië zijn een aantal coronapaniekkippen hartstikke boos op prins William. De oudste zoon van prins Charles (en daarmee na Charles de tweede troonopvolger) was eerder dit jaar namelijk besmet met het nieuwe Chinese coronavirus. Maar in plaats van dat aan de grote klok te hangen besloot hij zijn besmetting geheim te houden. De Telegraaf …In Groot-Brittannië zijn een aantal coronapaniekkippen hartstikke boos op prins William. De oudste zoon van prins Charles (en daarmee na Charles de tweede troonopvolger) was eerder dit jaar namelijk besmet met het nieuwe Chinese coronavirus. Maar in plaats van dat aan de grote klok te hangen besloot hij zijn besmetting geheim te houden. De Telegraaf …Read MoreBuitenland, Corona, Coronacrisis, Coronavirus, Gezondheid, prins williamDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *