Het was heerlijk om te zien: ambassadeur Pete Hoekstra veegde zondag werkelijk op schitterende wijze de vloer aan met Twan Huys. De Buitenhof presentator viel Hoekstra aan vanwege uitspraken van Donald Trump. Hoekstra liet dat niet gebeuren. “Dit ben ik wel gewend van de Nederlandse media,” aldus Hoekstra, “ze halen uitspraken uit hun verband en …Het was heerlijk om te zien: ambassadeur Pete Hoekstra veegde zondag werkelijk op schitterende wijze de vloer aan met Twan Huys. De Buitenhof presentator viel Hoekstra aan vanwege uitspraken van Donald Trump. Hoekstra liet dat niet gebeuren. “Dit ben ik wel gewend van de Nederlandse media,” aldus Hoekstra, “ze halen uitspraken uit hun verband en …Read MoreBinnenland, Amerika, Buitenhof, Coronacrisis, Coronavirus, COVID-19, Donald Trump, Pete Hoekstra, Twan HuysDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *