Het blijft maar doorgaan in Frankrijk! Na de onthoofdingen en steekpartijen door islamisten zijn nu de drugsbendes aan de beurt. Die zijn zojuist begonnen aan een enorme shoot-out in de wijk Mosson-la Paillade in Montpellier. Op deze video is te zien hoe ongeveer tien in het zwart geklede mannen het vuur op elkaar openen met …Het blijft maar doorgaan in Frankrijk! Na de onthoofdingen en steekpartijen door islamisten zijn nu de drugsbendes aan de beurt. Die zijn zojuist begonnen aan een enorme shoot-out in de wijk Mosson-la Paillade in Montpellier. Op deze video is te zien hoe ongeveer tien in het zwart geklede mannen het vuur op elkaar openen met …Read MoreBuitenland, Drugscriminaliteit, Emmanuel Macron, Frankrijk, Montpellier, Politie, Schietpartij, Terrorisme, vuurwapensDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *