Dezelfde groep burgers die aangifte heeft gedaan tegen die rassen-ophitser Akwasi, doet dat nu ook tegen dat andere professionele slachtoffer Jerry Afriyie, de voorman van actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP). Die heeft namelijk vergelijkbare (en dus strafbare) uitspraken gedaan. De uitspraken waar het die groep burgers om te doen is, zijn deze: ’Als nog …Dezelfde groep burgers die aangifte heeft gedaan tegen die rassen-ophitser Akwasi, doet dat nu ook tegen dat andere professionele slachtoffer Jerry Afriyie, de voorman van actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP). Die heeft namelijk vergelijkbare (en dus strafbare) uitspraken gedaan. De uitspraken waar het die groep burgers om te doen is, zijn deze: ’Als nog …Read MoreBinnenland, Aangifte, Akwasi, Discriminatie, Jerry Afriyie, Kick Out Zwarte Piet, RacismeDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *