In Frankrijk ontpopt Macron zich tot beschermer van de Westerse waarden. Na de onthoofding van Samuel Paty greep Macron ditmaal direct in, extreme groepering werden direct aangepakt en opgedoekt. Macron lijkt nog lang niet klaar met zijn strijd ter bescherming van de Verlichtingsidealen en waarden, wie deze niet onderschrijft kan maar beter het Franse grondgebied …In Frankrijk ontpopt Macron zich tot beschermer van de Westerse waarden. Na de onthoofding van Samuel Paty greep Macron ditmaal direct in, extreme groepering werden direct aangepakt en opgedoekt. Macron lijkt nog lang niet klaar met zijn strijd ter bescherming van de Verlichtingsidealen en waarden, wie deze niet onderschrijft kan maar beter het Franse grondgebied …Read MorePolitiek, Emmanuel Macron, extremisme, Frankrijk, IslamismeDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *