Screenshot Youtube FvDNicki Pouw-Verweij is de nummer drie op de kandidatenlijst van Forum voor Democratie. Dat heeft de partij zelf bekend gemaakt tijdens de presentatie van de lijst in Ahoy Rotterdam, die momenteel online te volgen is. De 29-jarige Pouw-Verweij is sinds 2019 werkzaam als Statenlid in de provincie Utrecht en als Senator in de Eerste Kamer …Nicki Pouw-Verweij is de nummer drie op de kandidatenlijst van Forum voor Democratie. Dat heeft de partij zelf bekend gemaakt tijdens de presentatie van de lijst in Ahoy Rotterdam, die momenteel online te volgen is. De 29-jarige Pouw-Verweij is sinds 2019 werkzaam als Statenlid in de provincie Utrecht en als Senator in de Eerste Kamer …Read MorePolitiek, Forum voor Democratie, Kandidatenlijst, Nicki Pouw-VerweijDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *