Forum voor Democratie heeft vanavond de top 10 van hun kandidatenlijst voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2021 gepresenteerd. Dat deden ze tijdens een groot online-event in Ahoy Rotterdam.  Forum voor Democratie heeft de nodige veranderingen doorgevoerd. Er zijn een aantal nieuwe namen op de kandidatenlijst te vinden. Zo bekleedt Nicki Pouw-Verweij de …Forum voor Democratie heeft vanavond de top 10 van hun kandidatenlijst voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2021 gepresenteerd. Dat deden ze tijdens een groot online-event in Ahoy Rotterdam.  Forum voor Democratie heeft de nodige veranderingen doorgevoerd. Er zijn een aantal nieuwe namen op de kandidatenlijst te vinden. Zo bekleedt Nicki Pouw-Verweij de …Read MorePolitiek, Forum voor Democratie, Kandidatenlijst, Tweede Kamerverkiezingen 2021De Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *