Dit ‘groenste kabinet ooit’ loopt hopeloos achter wat betreft het halen van de Urgenda-doelstelling over CO2-reductie. Die zou in 2030 gehalveerd moeten zijn, maar is blijven steken op zo’n 34 procent. En dat is inclusief de ‘bijdrage’ van het coronavirus! Dat dit ‘groenste kabinet ooit’ helemaal niet zo groen is als ze zelf beweren, blijkt …Dit ‘groenste kabinet ooit’ loopt hopeloos achter wat betreft het halen van de Urgenda-doelstelling over CO2-reductie. Die zou in 2030 gehalveerd moeten zijn, maar is blijven steken op zo’n 34 procent. En dat is inclusief de ‘bijdrage’ van het coronavirus! Dat dit ‘groenste kabinet ooit’ helemaal niet zo groen is als ze zelf beweren, blijkt …Read MorePolitiek, CO²-reductie, Coronavirus, D66, duurzaamheid, GroenLinks, Jesse Klaver, Kabinet Rutte III, klimaatdoelen, PBL, Rob Jetten, Uitstoot, Urgenda, Windmolenpark, Zonne-energieDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *