Het is werkelijk waar niet te filmen: Femke Halsema, de burgemeester van Amsterdam, is veilig en wel benoemd tot eerste burger van de hoofdstad. En nu ineens draait de GroenLinks-politica en wil ze gekozen burgemeesters. Jarenlang maakte Femke Halsema deel uit van de Tweede Kamer. In goede en in slechte tijden vertegenwoordigde ze GroenLinks en …Het is werkelijk waar niet te filmen: Femke Halsema, de burgemeester van Amsterdam, is veilig en wel benoemd tot eerste burger van de hoofdstad. En nu ineens draait de GroenLinks-politica en wil ze gekozen burgemeesters. Jarenlang maakte Femke Halsema deel uit van de Tweede Kamer. In goede en in slechte tijden vertegenwoordigde ze GroenLinks en …Read MorePolitiek, Benoeming, Femke Halsema, Gekozen burgemeesterDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *