Wie het optreden van Akwasi bij Eva Jinek heeft gezien en een béétje kritisch heeft gekeken, moet haast wel op zijn gevallen wat voor een misselijk ventje die Akwasi toch eigenlijk ook is. Erkennen dat zijn uitspraken op de Dam verkeerd waren doet hij nauwelijks. In plaats daarvan probeert hij de ophef continu op zichzelf …Wie het optreden van Akwasi bij Eva Jinek heeft gezien en een béétje kritisch heeft gekeken, moet haast wel op zijn gevallen wat voor een misselijk ventje die Akwasi toch eigenlijk ook is. Erkennen dat zijn uitspraken op de Dam verkeerd waren doet hij nauwelijks. In plaats daarvan probeert hij de ophef continu op zichzelf …Read MoreBinnenland, Akwasi, De Dam, Eva Jinek, Omroep ZWART, Racisme, Zwarte PietDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *