De prioriteiten van radicale moslims blijken domweg niet op orde te zijn, zoals we gisteravond ook konden zien tijdens de gemeenteraadsvergadering van Almere. De PVV diende een motie om de terroristische daden in Frankrijk te veroordelen. De op islamitische grondvesten gestoelde partij NIDA vond vervolgens die motie erger dan de bloederige aanslagen zelf. De recente …De prioriteiten van radicale moslims blijken domweg niet op orde te zijn, zoals we gisteravond ook konden zien tijdens de gemeenteraadsvergadering van Almere. De PVV diende een motie om de terroristische daden in Frankrijk te veroordelen. De op islamitische grondvesten gestoelde partij NIDA vond vervolgens die motie erger dan de bloederige aanslagen zelf. De recente …Read MorePolitiek, Almere, Hassan Buyatui, NIDA, PVVDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *