Minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren maakte na afloop van de ministerraad bekend dat de parlementsverkiezingen in maart 2021 worden gehouden over drie dagen. 70-plussers krijgen de kans om hun stembiljet per post op te sturen, natuurlijk allemaal vanwege corona. Nou, het lijkt er dus op dat de complotgekkies, die denken dat het coronavirus zal …Minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren maakte na afloop van de ministerraad bekend dat de parlementsverkiezingen in maart 2021 worden gehouden over drie dagen. 70-plussers krijgen de kans om hun stembiljet per post op te sturen, natuurlijk allemaal vanwege corona. Nou, het lijkt er dus op dat de complotgekkies, die denken dat het coronavirus zal …Read MorePolitiek, Besmettingen, Coronavirus, Kajsa Ollongren, Stembureau, Tweede Kamer, verkiezingenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *