Tunahan Kuzu heeft volstrekt voorspelbaar zichzelf gisteravond ingedeeld in het kamp dat de vrijheid van meningsuiting niet snapt en vindt dat satire “ongepast” en “onsmakelijk” is. Ik vraag het mij af: ‘willen wij een samenleving waarin het normaal is om elkaar tot op het bot te beledigen? Of willen wij een samenleving dat getuigt van …Tunahan Kuzu heeft volstrekt voorspelbaar zichzelf gisteravond ingedeeld in het kamp dat de vrijheid van meningsuiting niet snapt en vindt dat satire “ongepast” en “onsmakelijk” is. Ik vraag het mij af: ‘willen wij een samenleving waarin het normaal is om elkaar tot op het bot te beledigen? Of willen wij een samenleving dat getuigt van …Read MorePolitiek, belediging, Charlie Hebdo, islam in Nederland, Tunahan Kuzu, vrijheid van meningsuitingDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *