Het is vreselijk wat er vandaag gebeurd is: een moslimextremist heeft een terreuraanslag gepleegd in de Notre-Dame van Nice. Drie onschuldige Fransen zouden vermoord zijn door de man met een mes. Eén van de drie dodelijke slachtoffers was onthoofd.  De NOS bericht dat de aanvallen “in de buurt van de kerk” plaatsvonden, maar voegt toe dat …Het is vreselijk wat er vandaag gebeurd is: een moslimextremist heeft een terreuraanslag gepleegd in de Notre-Dame van Nice. Drie onschuldige Fransen zouden vermoord zijn door de man met een mes. Eén van de drie dodelijke slachtoffers was onthoofd.  De NOS bericht dat de aanvallen “in de buurt van de kerk” plaatsvonden, maar voegt toe dat …Read MoreTerrorisme, Buitenland, Eva Vlaardingerbroek, Frankrijk, Nice, NOS Journaal, Radicale IslamDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *