In wat alleen maar bijzonder goed nieuws genoemd kan worden voor aanhangers van Forum voor Democratie is zojuist bekend geworden dat Joost Eerdmans de nummer vier van de partij is bij de aankomende Tweede Kamerverkiezingen. De Rotterdammer staat daardoor op een plek waardoor je wéét dat hij sowieso in de Tweede Kamer komt. Geweldig! “Ik …In wat alleen maar bijzonder goed nieuws genoemd kan worden voor aanhangers van Forum voor Democratie is zojuist bekend geworden dat Joost Eerdmans de nummer vier van de partij is bij de aankomende Tweede Kamerverkiezingen. De Rotterdammer staat daardoor op een plek waardoor je wéét dat hij sowieso in de Tweede Kamer komt. Geweldig! “Ik …Read MorePolitiek, Forum voor Democratie, FVD, Joost Eerdmans, Leefbaar Rotterdam, LPF, RotterdamDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *