De linkse filmmaker Michael Moore staat elke ochtend op met het idee dat de Amerikaanse president Trump volgende week herkozen wordt. De aanvoerder van de Republikeinen is “slimmer dan jullie allemaal,” zegt hij. Michael Moore: “Don’t believe these polls… The Trump vote is always being undercounted.” pic.twitter.com/XoqNybRjUr — The Hill (@thehill) October 29, 2020 Documentairemaker …De linkse filmmaker Michael Moore staat elke ochtend op met het idee dat de Amerikaanse president Trump volgende week herkozen wordt. De aanvoerder van de Republikeinen is “slimmer dan jullie allemaal,” zegt hij. Michael Moore: “Don’t believe these polls… The Trump vote is always being undercounted.” pic.twitter.com/XoqNybRjUr — The Hill (@thehill) October 29, 2020 Documentairemaker …Read MoreBuitenland, Amerikaanse presidentsverkiezingen 2020, Donald Trump, Joe Biden, Michael MooreDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *