Na de onthoofding van Samuel Paty keek hoogleraar en FVD-senator Paul Cliteur hoofdschuddend naar de commentaren van de politieke kaste: vrijwel niemand durfde de radicaal-islamitische achtergrond van de moordenaar te benoemen. Nu, na de aanslag in Nice is dat gelukkig anders. Een verademing, vindt Cliteur, maar ook broodnodig: “Het is in ieder geval benoemd. En …Na de onthoofding van Samuel Paty keek hoogleraar en FVD-senator Paul Cliteur hoofdschuddend naar de commentaren van de politieke kaste: vrijwel niemand durfde de radicaal-islamitische achtergrond van de moordenaar te benoemen. Nu, na de aanslag in Nice is dat gelukkig anders. Een verademing, vindt Cliteur, maar ook broodnodig: “Het is in ieder geval benoemd. En …Read MoreTerrorisme, aanslagen in Frankrijk, Islamisme, Nice, Paul CliteurDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *