In Rotterdam kampt men met een messengeweld explosie, alleen dit jaar al zijn er bijna 70 steekpartijen geweest in de stad. De gemeente gaat 30 extra jongerenwerkers inzetten om dit probleem op te lossen. Ze hopen op deze manier dat probleemjongeren minder snel ontsporen.  Over het algemeen staat Aboutaleb bekend om zijn harde aanpak van …In Rotterdam kampt men met een messengeweld explosie, alleen dit jaar al zijn er bijna 70 steekpartijen geweest in de stad. De gemeente gaat 30 extra jongerenwerkers inzetten om dit probleem op te lossen. Ze hopen op deze manier dat probleemjongeren minder snel ontsporen.  Over het algemeen staat Aboutaleb bekend om zijn harde aanpak van …Read MoreBinnenland, Ahmed Aboutaleb, Jongerenwerkers, Messengeweld, RotterdamDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *