Voor Thierry Baudet en Forum voor Democratie is het een raadsel wat nu precies de koers van het kabinet is. Ze roepen van alles, maar daadwerkelijke acties en beleid ontbreken of worden niet doorgezet. Voor veel mensen is het een onzekere tijd, en de gevolgen van de coronacrisis voor tal van bevolkingsgroepen krijgt maar weinig …Voor Thierry Baudet en Forum voor Democratie is het een raadsel wat nu precies de koers van het kabinet is. Ze roepen van alles, maar daadwerkelijke acties en beleid ontbreken of worden niet doorgezet. Voor veel mensen is het een onzekere tijd, en de gevolgen van de coronacrisis voor tal van bevolkingsgroepen krijgt maar weinig …Read MorePolitiek, Coronabeleid, Forum voor Democratie, Thierry BaudetDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *