Spanje heeft nu zijn eigen variant van een ‘Grapperhausje’. Een dag na het uitroepen van de noodtoestand vanwege het coronavirus kwamen tientallen prominente politici en topbestuurders gezellig bijeen in een restaurant. Op de foto’s is te zien dat de geldende regels massaal worden genegeerd, men draagt geen mondkapjes en de anderhalve meter wordt niet echt …Spanje heeft nu zijn eigen variant van een ‘Grapperhausje’. Een dag na het uitroepen van de noodtoestand vanwege het coronavirus kwamen tientallen prominente politici en topbestuurders gezellig bijeen in een restaurant. Op de foto’s is te zien dat de geldende regels massaal worden genegeerd, men draagt geen mondkapjes en de anderhalve meter wordt niet echt …Read MorePolitiek, Lockdown, Noodtoestand, regels, Regering, SpanjeDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *