Op z’n zachtst gezegd loopt het niet helemaal vlekkeloos bij het CDA. Sinds de lijsttrekkersverkiezing lijkt het helemaal mis te gaan bij de christendemocraten. Nu de kandidatenlijst bij het CDA bekend is, en sommigen oudgedienden niet de plek hebben gekregen die ze hoopten te krijgen, blijken ook nieuwkomers niet altijd tevreden te zijn. Ook zij …Op z’n zachtst gezegd loopt het niet helemaal vlekkeloos bij het CDA. Sinds de lijsttrekkersverkiezing lijkt het helemaal mis te gaan bij de christendemocraten. Nu de kandidatenlijst bij het CDA bekend is, en sommigen oudgedienden niet de plek hebben gekregen die ze hoopten te krijgen, blijken ook nieuwkomers niet altijd tevreden te zijn. Ook zij …Read MorePolitiek, CDA, Kandidatenlijst, Tweede Kamerverkiezingen 2021De Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *