Positief geteste zorgmedewerkers moeten soms toch gewoon doorwerken, zegt de vakbond FNV Zorg & Welzijn. Dat gebeurt zowel in België als in Nederland, vooral omdat de druk enorm hoog is. Het is misschien begrijpelijk, maar het is ook nog steeds een volstrekt absurd beleid! Volgens bestuurder Elise Merlijn geldt dit niet alleen voor ziekenhuizen, maar …Positief geteste zorgmedewerkers moeten soms toch gewoon doorwerken, zegt de vakbond FNV Zorg & Welzijn. Dat gebeurt zowel in België als in Nederland, vooral omdat de druk enorm hoog is. Het is misschien begrijpelijk, maar het is ook nog steeds een volstrekt absurd beleid! Volgens bestuurder Elise Merlijn geldt dit niet alleen voor ziekenhuizen, maar …Read MoreBinnenland, Besmettingsgevaar, Coronavirus, FNV, noodoplossing, Ziekenhuizen, zorgpersoneelDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *