Het coronavirus zorgt voor veel onzekerheid. Niet alleen waar het gaat om de gezondheid, ook economisch zijn de gevolgen enorm ingrijpend. Een vraag die bij velen door het hoofd speelt is dan ook, of een uitvaartverzekering wel uitkeert in tijden van corona. Het antwoord op deze vraag is: ja. Uitvaart anders vormgeven Door de maatregelen …Het coronavirus zorgt voor veel onzekerheid. Niet alleen waar het gaat om de gezondheid, ook economisch zijn de gevolgen enorm ingrijpend. Een vraag die bij velen door het hoofd speelt is dan ook, of een uitvaartverzekering wel uitkeert in tijden van corona. Het antwoord op deze vraag is: ja. Uitvaart anders vormgeven Door de maatregelen …Read MoreInformatie, uitvaarten, verzekeringenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *