Zondagavond werd bekend dat het kabinet deze week waarschijnlijk een volledige lockdown aankondigt als een afvlakking van het aantal nieuwe coronabesmettingen uitblijft. De Telegraaf kwam als eerste met dit nieuws. De krant baseert zich op verschillende “bronnen” rond het kabinet. Een “ingewijde” zegt, “we staan nu echt op een kruispunt.” Of de maatregelen van de …Zondagavond werd bekend dat het kabinet deze week waarschijnlijk een volledige lockdown aankondigt als een afvlakking van het aantal nieuwe coronabesmettingen uitblijft. De Telegraaf kwam als eerste met dit nieuws. De krant baseert zich op verschillende “bronnen” rond het kabinet. Een “ingewijde” zegt, “we staan nu echt op een kruispunt.” Of de maatregelen van de …Read MorePolitiek, Coronacrisis, Coronavirus, LockdownDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *