Het Jaarbeursplein in Utrecht is de verzamelplaats geworden voor een paar honderd demonstranten die protesteren tegen de heroprichting van de Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit (PNVD), oftewel de pedopartij. Organisatie Save All Kids kondigde vooraf aan een vreedzaam protest te willen houden om de acceptatie en normalisering van pedofilie tegen te gaan. Deze zomer …Het Jaarbeursplein in Utrecht is de verzamelplaats geworden voor een paar honderd demonstranten die protesteren tegen de heroprichting van de Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit (PNVD), oftewel de pedopartij. Organisatie Save All Kids kondigde vooraf aan een vreedzaam protest te willen houden om de acceptatie en normalisering van pedofilie tegen te gaan. Deze zomer …Read MoreBinnenland, Actiegroep, Jaarbeursplein Utrecht, kinderen, Pedofilie, Save All KidsDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *