Het is niet alleen maar seks, macht en media dat dicteert in media-Capitool Hilversum. Sinds afgelopen nacht mogen we de Noord-Hollandse stad zelfs uitroepen tot partyhoofdstad der Nederlanden. In slechts minuten tijd werden daar honderden (!) feestende jongeren weggestuurd door de gealarmeerde politie. Waar was dat feestje? Nou ja, in Hilversum dus. Nou waren er …Het is niet alleen maar seks, macht en media dat dicteert in media-Capitool Hilversum. Sinds afgelopen nacht mogen we de Noord-Hollandse stad zelfs uitroepen tot partyhoofdstad der Nederlanden. In slechts minuten tijd werden daar honderden (!) feestende jongeren weggestuurd door de gealarmeerde politie. Waar was dat feestje? Nou ja, in Hilversum dus. Nou waren er …Read MoreBinnenland, Amsterdam Dance Event, Anna’s Hoeve, Coronaparty, Hilversum, LarenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *