Het begint steeds engere vormen aan te nemen. Op vrijdag liet premier Rutte namelijk desgevraagd weten dat hij niet kan en wil uitsluiten dat er binnenkort — volgende week mogelijk al! — een avondklok wordt afgekondigd. Dit in verband met het nieuwe Chinese coronavirus. De Telegraaf legt uit: De 10.000 nieuwe besmettingen die vrijdag werden gemeld …Het begint steeds engere vormen aan te nemen. Op vrijdag liet premier Rutte namelijk desgevraagd weten dat hij niet kan en wil uitsluiten dat er binnenkort — volgende week mogelijk al! — een avondklok wordt afgekondigd. Dit in verband met het nieuwe Chinese coronavirus. De Telegraaf legt uit: De 10.000 nieuwe besmettingen die vrijdag werden gemeld …Read MorePolitiek, Avondklok, Coronacrisis, CoronavirusDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *