Er is onenigheid ontstaan onder ROC-kappersstudenten. Volgens enkele kappers in opleiding is er binnen de opleiding te weinig aandacht voor de verzorging van ‘black hair’. En daar zou volgens de kappers verandering in moeten komen. ROC-studenten Leonardo, Kadir en Jamila laten tegenover de Amsterdamse stadszender AT5 weten niet blij met hoe de opleiding tot ‘allround’ …Er is onenigheid ontstaan onder ROC-kappersstudenten. Volgens enkele kappers in opleiding is er binnen de opleiding te weinig aandacht voor de verzorging van ‘black hair’. En daar zou volgens de kappers verandering in moeten komen. ROC-studenten Leonardo, Kadir en Jamila laten tegenover de Amsterdamse stadszender AT5 weten niet blij met hoe de opleiding tot ‘allround’ …Read MoreBinnenland, Afro-Nederlanders, Black Hair, kappersDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *