Leefbaar Rotterdam-leider Joost Eerdmans (die overigens binnenkort overstapt van Rotterdam naar Den Haag) merkt op dat het gevaar voor Thierry Baudet alles behalve geweken is. Sterker nog: Volgens de Rotterdamse patriot kan het aloude spelletje zich zomaar opnieuw afspelen. En dat is zorgwekkend. In een verontrustende Tweet schrijft Eerdmans: “Net als 20 jaar geleden met …Leefbaar Rotterdam-leider Joost Eerdmans (die overigens binnenkort overstapt van Rotterdam naar Den Haag) merkt op dat het gevaar voor Thierry Baudet alles behalve geweken is. Sterker nog: Volgens de Rotterdamse patriot kan het aloude spelletje zich zomaar opnieuw afspelen. En dat is zorgwekkend. In een verontrustende Tweet schrijft Eerdmans: “Net als 20 jaar geleden met …Read MorePolitiek, FVD, Joost Eerdmans, Leefbaar Rotterdam, Thierry BaudetDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *