Ze wanen zich al jaren de werkelijke machthebbers van Nederland, maar dat dit in werkelijkheid niet zo is gaan ze binnenkort merken. Op hun bankrekeningen welteverstaan, want de inkomens van de grootste veelverdieners in omroepland worden aan banden gelegd. In de NPO blijven natuurlijk gigantische bedragen omgaan. Van uw en mijn geld meent men namelijk …Ze wanen zich al jaren de werkelijke machthebbers van Nederland, maar dat dit in werkelijkheid niet zo is gaan ze binnenkort merken. Op hun bankrekeningen welteverstaan, want de inkomens van de grootste veelverdieners in omroepland worden aan banden gelegd. In de NPO blijven natuurlijk gigantische bedragen omgaan. Van uw en mijn geld meent men namelijk …Read MoreMedia & tech, NPO, salarisDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *