Nederland is één van de grootste coronabrandhaarden van heel Europa geworden, samen met België en Tsjechië. Er is lang getreuzeld, maar het moment dat er écht strenge maatregelen gaan worden doorgevoerd nadert met rasse schreden. Sterker nog: vandaag is er al topoverleg. De tijd is dan eindelijk daar: het moment dat we écht niet meer …Nederland is één van de grootste coronabrandhaarden van heel Europa geworden, samen met België en Tsjechië. Er is lang getreuzeld, maar het moment dat er écht strenge maatregelen gaan worden doorgevoerd nadert met rasse schreden. Sterker nog: vandaag is er al topoverleg. De tijd is dan eindelijk daar: het moment dat we écht niet meer …Read MorePolitiek, Coronavirus, Kabinet Rutte III, LockdownDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *