De blaadjes vallen, de horeca moet sluiten, je mag niet veel vrienden uitnodigen… Je zou bijna vergeten dat er nog een heleboel is wat wel mag. Zo geniet je de komende weken optimaal van de herfst.  De lokale horeca sponsor thuisdate Niet uit eten dit weekend? Bestel bij jouw lievelingsrestaurant een compleet diner. Tut je …De blaadjes vallen, de horeca moet sluiten, je mag niet veel vrienden uitnodigen… Je zou bijna vergeten dat er nog een heleboel is wat wel mag. Zo geniet je de komende weken optimaal van de herfst.  De lokale horeca sponsor thuisdate Niet uit eten dit weekend? Bestel bij jouw lievelingsrestaurant een compleet diner. Tut je …Read MoreBinnenland, Coronacrisis, Coronavirus, Entertainment, mondkapjesDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *