Alle horeca dicht; wat een tegenvaller. Voor de restauranthouders maar ook voor jou. Toch kun je met wat omdenken een win-win situatie creëren. Zo steun je de komende weken de horeca… en jezelf.  Dinner @ home Ga je in het weekend regelmatig uit eten? Dan is het komend weekend gewoon Dinner@home-time. Bij je favoriete restaurant …Alle horeca dicht; wat een tegenvaller. Voor de restauranthouders maar ook voor jou. Toch kun je met wat omdenken een win-win situatie creëren. Zo steun je de komende weken de horeca… en jezelf.  Dinner @ home Ga je in het weekend regelmatig uit eten? Dan is het komend weekend gewoon Dinner@home-time. Bij je favoriete restaurant …Read MoreBinnenland, horeca, RestaurantenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *